30 October 2011

V/A - Broken Flag: A Retrospective 1982-1985

 "E οχι πατερα. Η αληθεια βρισκεται στη Broken Flag". Μονο τα παραφρασμενα λογια του Γιωργου Πετροχειλου στο 'Χουλιγκανς' αποδιδουν στο μεγιστο αυτο που ξεχυλιζει απο εδω μεσα. Ωμη αληθεια για τα ΠΑΝΤΑ, μεσα απο τα ματια καμμιας 20αριας πιτσιρικαδων με οξυμενη αντιληψη και απεγνωσμενες φωνες.
 Το πενταπλο κουτι της Vinyl On Demand εριξε φως στη παραγνωρισμενη ιστορια του ιστορικου label. Κατα συνεπεια, το ενδιαφερον των νεων θορυβαδων μετατεθηκε απο τους Wolf Eyes στους Ramleh, η κασετα αντικατεστησε το cd-r, τα synths εξαφανισαν τα laptops, το αρχικο νοημα της εξελιξης χαθηκε στη μεταφραση. 
 Χθες εξασφαλισα δυο εισιτηρια για το τριημερο event του Μαιου. Μολις εστειλα τα χρηματα και πηρα το ok, χορευα με το σωβρακο σα το Πετροχειλο στο 3:11 του παρακατω video. Χεστηκα για την εξελιξη.

Broken Flag: A Retrospective 1982-1985 5xLP (Vinyl On Demand - 2007)

29 October 2011

Dannii Minoise - s/t

 Η νομοτελεια της κοσμικης δικαιοσυνης αποδοθηκε. Η φαση επρεπε να εξισορροπηθει. Δε νοειται να εχει μονο η Kylie harsh noise tribute band. Το συμπαν οφειλε στη Dannii αντιστοιχη μεταχειριση.
 Ιδου λοιπον, το side project του Αυστραλου Kyle Dennis (γνωστοτερου ως Fuck, The Retarded Girl) φερνει το φυσικο δικαιο εις περας. H λιγοτερο δημοφιλης αδερφη της Kylie αποκταει και αυτη τιποτενιο φορο τιμης που θα λατρεψουν οι fans του Mutant Ape και του Filthy Turd. Ζηλια. Ψωρα.

Dannii Minoise CD-R (Self Released - 2009)

28 October 2011

The Broken Penis Orchestra - Plays With Itself

 'Οι αυνανισται τρομαζουν απεναντι της παραμικρης δυσκολιας, καθιστανται ευμεταβολοι, αστατοι, ελαφρονοες, ως επι το πληστον αφηρημενοι, ανησυχοι, δειλοι και αδεξιοι εις τας συναναστροφας. Νομιζοντες οτι το παθος των φαινεται η και φοβουμενοι την αποκαλυψιν του αποφευγουν τας συναναστροφας και επιζητουν την απομονωσιν. 
 Εαν εις τα ανωτερω προστεθη ακομη και η νευρασθενικη αυπνια, ο αυνανιστης παρουσιαζει μιαν εικονα εις ακρον θλιβεραν και αξιοθρηνητον. Η μελαγχολια και η υποχονδρια κρουουν συχνα την θυραν του αυνανιστου.
 Δεν υπαρχει κανενα ειδικον φαρμακον κατα του αυνανισμου. Υπαρχουν μονο μερικα, τα οποια κατευναζουν την νευρικην ανησυχιαν, μετριαζουν την επιθυμιαν, ητις προηγειται της πραξεως, καταπραυνουν τον γενετησιον ερεθισμον και ελλατωνουν την αισθησιν της ηδονης.
 Προς τον ανωτερω σκοπον συνεστηθησαν παμπολα φαρμακα. Εξ αυτων αναφερομεν τα βρωμιουχα, την ναρδον, την κοκαινην, την μορφινην, την ηρωινην, την κωδεινην, την καμφοραν, την λουπουλινην, την βεροναλην, την διαλην, το luminal, το medinal, το bromural, το bornyval, το valisan, την αντιπυρινην, τη θαλλινην, την αντινερβινην, την ατροπινην, το valyl, το sedobrol, το bromblutan, τη τριοναλην, το epiglandol κλπ. κλπ. κλπ.'

(Αποσπασμα του βιβλιου "Αυνανισμος: Κινδυνοι-Προφυλαξις-Θεραπεια" της M. Μωυσειδου)

Plays With Itself CS (Hypnagogia - 2011)

26 October 2011

Ectoplasm Girls - TxN

 Μετα το θανατο της μητερας τους, η Tanya και η Nadine Byrne ιδρυσαν τις Ectoplasm Girls, ενα multimedia project που ασχολειται με εγκαταστασεις, στοιχειωμενη video art και με τα μεταφυσικα electronics του TxN
 To ντεμπουτο των δεσποινιδων αποτελει ενα μυστηριο. Ενω συνεχως τεινει προς το †ringlecore -sorry δεν αντεξα- κατι το κραταει σε αποσταση απο τους φασεους του drag. Μπορει να φταιει η εκτοπλασματικη γλιτσα της παραγωγης που κραταει τους επιμερους ηχους κολλημενους μεταξυ τους, σα να κρυφακους με ποτηρι τη seance του διπλανου διαμερισματος ενω η απεναντι πολυκατοικια κανει party. Πριν απο λιγο καιρο θα σε συμβουλευα να μετακομισεις. Σημερα σε καταλαβαινω.

TxN LP (iDEAL Recordings - 2011)

25 October 2011

Drunkdriver / Mattin - List Of Profound Insecurities

 H 'λιστα με τις βαθυστοχαστες ανασφαλειες' του 21st Century Schizoid Man μελοποιειται απο τους Drunkdriver με τη λεπτοτητα ενος εξοργισμενου οχλου. Το ενα και μοναδικο riff του group γκρεμιζεται σταδιακα απο τις παρεμβασεις του αρχιπροβοκατορα Mattin μεχρι τη πληρη ισοπεδωση του σε μπαζα λευκου θορυβου και ουρλιαχτων. Τι περιμενατε απο ενα κειμενο που αναφερει σωματικη/πνευματικη αλλοιωση, εθισμο, αδυναμια ανεξαρτητοποιησης, εμπιστοσυνη σε νεκρα συστηματα και αναποφευκτη αποτυχια. 

List Of Profound Insecurities 12" (Badmaster Records - 2009)

22 October 2011

Machismo - Humiliation In Attitude

 Ενω το ονομα του διμελους group ξυπναει τον εν δυναμει serial killer που βρισκεται μεσα σας, δωστε μου λιγο χρονο και μετα κοψτε το λαιμο τους. Δε λεω πως το Humiliation In Attitude ειναι χαλαρο. Καθε αλλο. Η πρωτη πλευρα του βρισκεται σε υπερδιεγερση, με διπλα φωνητικα να ουρλιαζουν μεσα στο πλαισιωμενο απο νευρικοτητα χαος. 
 Στη δευτερη πλευρα ομως, το μισος υποχωρει για να το διαδεχτει η αισθηση παρακμης του Mania. Ξαφνικα ο χωρος αδειαζει απο το προφανες και γεμιζει με υπονοουμενα. Εδω ειναι και το σημειο που οι Machismo δειχνουν τις ικανοτητες τους. Μεταχειριζονται τον ακροατη, τον φερνουν σε δυσκολη θεση, τον κανουν να νιωθει αβολα. Απ 'οσο ξερω, αυτος ειναι ο αυτοσκοπος των power electronics

Humiliation In Attitude CS (Anabolic Dimensions - 2011)

21 October 2011

Kevin Drumm - Ghybbrish

 Ο κοσμος χανεται μεταξυ αδοξων θανατων και παραπληροφορησης, αλλα το μουνι του Corrupted Delights συνεχιζει το καλλωπισμο του. Λεγεται αρνηση. Και σημερα θα γινει με το trimmer του Kevin Drumm. 
 Οι συχνοτητες του Ghybbrish ξυριζουν ο,τιδηποτε εξεχει. Τετοια ακριβεια ειχα να συναντησω απο το Land Of Lurches. Ο βηματισμος τους ειναι πολυ αργος, σχεδον ανυποφορος με ακουστικα γι' αυτο προτιμηστε την δυνατη ακροαση σε ανοιχτο χωρο. Στα 4 μερη του track Incus Fear εξελισσονται σε σοβαρο λογο για υποτιμηση ακινητου. Εκτος και αν πετυχετε αγοραστη-λατρη του Ryoji Ikeda. 

Ghybbrish 2xCD-R (Self Released - 2011)

20 October 2011

Flux Information Sciences - Private/Public

 Οι Νεουορκεζοι Flux Information Sciences ανοιγουν τις πορτες του blog που ολοι οι καλλιτεχνες θα σκοτωναν για να μπουν -ασχετα και αν δε καταλαβαινουν γρι απο τις μαλακιες που γραφω γι'αυτους- με τα εχεγγυα του Michael Gira. Το boss παρομοιασε τον ηχο τους με το 'να τρως ξυλο απο ενα σεξουαλικα τρελαμενο clown' για να αποδωσει το παραλογο του Private/Public. Αυτη η περιγραφη μπορει να εφαρμοστει καλλιστα σε ολα τα groups που αξιζουν για τον ενα η τον αλλο λογο, οποτε ψηθηκα.
 Το τριο δανειζεται ενα μικρο μερος απο τη νευρασθενεια των Contortions και ενα μεγαλυτερο απο την αναιδεια του Foetus. Οι συχνες εναλλαγες μεταξυ μεταλλικων κρουστων, λευκου funk και ηλεκτρονικων δειχνουν πως οι τυποι εχουν αυτοεπιγνωση. Ξερουν σε ποια δεκαετια βρισκονται. Δεν αναβιωνουν. Συνεχιζουν το εργο των προκαθημενων -σεξουαλικα τρελαμενων- clowns.

Private/Public CD (Young God Records - 2001)

19 October 2011

V/A - The Fight Is On

 Εκτος απο ιστορικη συλλογη, το The Fight Is On ειναι και η διακυρηξη της ανεξαρτησιας του post-industrial απο το θορυβο. Οι συμμετεχοντες προσπαθουν να βγαλουν απο πανω τους τη ρετσινια της 'βαβουρας' (εκτος απο τους Coil που μεσα σε τριαμιση λεπτα ανοιγουν το δρομο στο Damion Romero) βρισκοντας παραλληλες μορφες εκφρασης του ανειπωτου. 
 Oι Organum ψαχουλευουν τη μαντρα των TNB, οι Nurse With Wound κοροιδευουν τη cartoon music, ο Lustmord επικαλειται τη Shiva και τελος οι Current 93 μου παραδιδουν το κομματι που θελω να παιζεται στη κηδεια/καυση/οπως σκατα ξεφορτωθειτε το κουφαρι μου.

The Fight Is On LP (L.A.Y.L.A.H. Antirecords - 1985)

18 October 2011

Freaks

 "I have an important message to deliver to all the cute people all over the world. If you're out there and you're cute, maybe you're beautiful. I just want to tell you somethin' -there's more of us ugly motherfuckers than you are, so watch out."
- Frank Zappa - 

Freaks DVD (Directed By Tod Browning - 1932)

16 October 2011

Sewer Election - Kassettmusik

 Με μολις μια κινηση, ο Sewer Election επαναπροσδιορισε τον ηχο του. Υπεκυψε στη γοητεια της φθορας. Το παιδι-θαυμα του HNW εκανε στροφη 180 μοιρων προς τη tape music, με τη μορφη που την ειχε οραματιστει και εξελιξει ο μπαρμπα-Burroughs. Σα προεκταση του παρασυμπαθητικου νευρικου συστηματος. 
 Το Kassettmusik ειναι αρρωστημενο. Βρωμικο. Αργο. Καχεκτικο. Και αυτο επειδη βασιζεται πανω σε λουπες ανθρωπινων λειτουργιων. Υπαρχει κατι πιο νοσηρο απο τους απομονωμενους σωματικους ηχους? Αξιονισμος σε slow motion. 

Kassettmusik CD (iDEAL Recordings - 2008)

14 October 2011

Mixed Band Philanthropist - The Impossible Humane

 Το βικιλεξικο με ενημερωσε πως το ρημα 'διασκεδαζω' καταγεται απο τον αοριστο 'διασκεδασα' του αρχαιου βεβαιως-βεβαιως 'διασκεδαννυμι' που σημαινει 'διασκορπιζω'. Μισο. Δε θελω να γινω Αδωνις on yo asses. Aφηστε με να ολοκληρωσω ντε. Εφοσον λοιπον ισχυει η ετυμολογια, τοτε το The Impossible Humane πρεπει να ειναι ο πιο διασκεδαστικος δισκος που εχετε ακουσει ποτε. 
 Η συνθεση των Mixed Band Philanthropist ειναι ρευστη, με βασικο πυρηνα το Richard Rupenus, o οποιος δανειζεται ακατεργαστο υλικο καμμιας 25αριας καλλιτεχνων βαρεων βαρων  (αναμεσα τους οι NWW, ΤΝΒ, Haters, Organum, Merzbow, P16 D.4, Smegma κτλ κτλ) για να το διασκορπισει (οριστε) πανω απο τα σουρεαλιστικα collages του. Ετσι, εχουμε την ευκαιρια να δουμε ποσο ταιριαζει η φωνη του Tom Jones με τα κρουστικα μηχανηματα, τα ραδιοφωνικα παρασιτα με τη reggae, τα 70s διαφημιστικα με το Max Ernst, μια πραγματικη γυναικα με τη μουσα ενος καλλιτεχνη, η πουτσα με τη βουρτσα, το 'οτι' με το 'να 'ναι'. 

The Impossible Humane CS (Hypnagogia - 2011)

13 October 2011

Lou Reed - Metal Machine Music

 Πριν λιγα χρονια, η συνεργασια μεταξυ Lou Reed και Μετσαλλικα μου φαινοταν αδιανοητη. Θα μπορουσε να γινει πραγματικοτητα για κανα δυο λεπτα στα sets των 2 Many DJ's. Εκει ομως θα ειχε τo αδιασειστο επιχειρημα της πλακας κυριοι. Οπως ειχαν οι Salt 'n' Peppa με τους Stooges η οι Basement Jaxx με τους Clash στo μεταμοντερνο παραλληλο συμπαν των Soulwax. 
 Η ζωη ομως παιζει βρωμικα παιχνιδια και το Lulu δεν θα εχει πλακα. Θα ειναι περα για περα σοβαρο. Θα βρεθει απο τη πρωτη κιολας μερα κυκλοφοριας στις δισκοθηκες εκατονταδων χιλιαδων ανθρωπων. Θα εισπραξει τα οσα. Θα παρουσιαστει στα εγκυρα ανοιχτομυαλα εντυπα ως γενναια κινηση, στα ιδια ακριβως εντυπα που ειχαν θαψει ασυζητητι το Metal Machine Music. And then their mind split open.

Metal Machine Music LP (RCA - 1975)

12 October 2011

Henrik Rylander - Traditional Arrangements Of Feedback

 Συμφωνα με τη ψυχολογια, η ανατροφοδοτηση οριζεται ως η προσφορα πληροφοριας κατα η μετα την εκτελεση μιας δρασης ενος συστηματος που εχει παντα επιβεβαιωτικο/διορθωτικο ρολο. Εχοντας αυτο στο μυαλο και ακουγοντας ξανα το Traditional Arrangements Of Feedback, συνειδητοποιησα πως ο  Henrik Rylander θελει να επιβεβαιωσει τον ακροατη. Οντως, το ανεπιθυμητο effect του feedback ειναι ο,τι πιο συναρπαστικο συνεβη στη μουσικη μετα τον ηλεκτρισμο. 
 Ο Σουηδος sound artist χρησιμοποιει λιτα μεσα για να το αποδειξει. Στα χερια του, οι ελεγχομενοι μικροφωνισμοι αποκτουν σχεδον χορευτικη στροφορμη. Τις περισσοτερες φορες τα αποτελεσματα του εμπειρικου πειραματισμου του ειναι παρεμφερη με τις μονομανιες των Pansonic. Τις υπολοιπες, αγγιζουν το drone (το Transmission θυμιζει καργα Robedoor) χωρις να ξεφυγουν σε αχρειαστες περιπλανησεις. Μονο οσο χρειαζεται για να θελεις κι αλλο.

Traditional Arrangements Of Feedback CD (iDEAL Recordings - 2004)

11 October 2011

Bill Orcutt - How The Thing Sings

 How The Thing Sings? Οπως και η προηγουμενη δισκαρα του Orcutt. Σα τα σπασμενα νυχια ενος voodoo child με τενοντιτιδα πανω στο πινακα της μυθιστοριας των blues. Αυτο πρεπει να ειναι το μοναδικο νουμερο της Editions Mego που ακουγεται φτιαγμενο απο ανθρωπινα χερια ασχετα και αν η ικανοτητα και η ταχυτητα τους δεν ειναι αντιπροσωπευτικη. Το album ηχογραφηθηκε one-take στο σπιτι του Lonesome Cowboy Bill. Η τοποθετηση μικροφωνων εγινε στα γρηγορα απο τον Εκπτωτο. Το συμβολαιο περιλαμβανει τεχνικη υποστηριξη.

How The Thing Sings CD/LP (Editions Mego - 2011)

09 October 2011

John Oswald - Plunderphonics 69/96

 Ο John Oswald σκαρφιστηκε το νεολογισμο Plunderphonics επειδη το 'βιασμος του copyright και κατα συνεπεια της μουσικης βιομηχανιας' ακουγεται καπως. Τα cut-ups του ευφυεστατου sound artist/prankster πυροδοτησαν μια σειρα μηνυσεων και απο πολιτιστικα σχολια μετατραπηκαν σε παραβασεις πνευματικης ιδιοκτησιας. 
 Κανενα ιερο. Kανενα οσιο. Ολοι οι καλοι χωρανε. Stravinsky, Metallica, Public Enemy, Bowie, Sinatra, MC5, Beethoven, Streisand. Μπορω πολυ ευκολα να φανταστω τον Oswald να χαμογελαει σαρδονια διπλα στο δικηγορο του καθως υποδεικνυει το καβαλο του στη Dolly. Parton.

Plunderphonics 69/96 2xCD (Seeland/Fony - 2001)

08 October 2011

Brighter Death Now - Very Little Fun

 Ο λανθανων σεξουαλικος χαρακτηρας του πολεμου 

 Ολες οι στρατιωτικες και πολιτικες ερμηνειες απετυχαν να δωσουν μια λογικη εξηγηση για τη παρατεταμενη διαρκεια του πολεμου. Στο εκδηλο του μερος, ο πολεμος μπορει να θεωρηθει μια περιορισμενη στρατιωτικη αντιπαραθεσις (με μεγαλη συμμετοχη ακροατηριου μεσω της τηλεορασεως και των ειδησεογραφικων ΜΜΕ), που ικανοποιει τις χαμηλου επιπεδου φαντασιωσεις βιας και επιθετικοτητας. 
 Αλλες δοκιμασιες επιβεβαιωνουν οτι ο πολεμος εχει επισης ενα λανθανοντα ρολο, εντελως πολυμορφικου χαρακτηρος. Σε ατερμονα επαναλαμβανομενες ταινιες επικαιρων με μαχες και ωμοτητες, παρενεβληθησαν σκηνες γενετησιου, μασχαλιαιου, στοματικου και πρωκτικου χαρακτηρος. Η ακουσια αποβολη περιτωμματων στις σκηνες με εκτελεσεις διεπιστωθη οτι ασκουσε ιδιαιτερα γοητεια στις μεσαιου εισοδηματος οικοκυρες. Η μακροχρονιος εκθεσις στις ταινιες αυτες ισως επιφερει ευεργετικα αποτελεσματα στη ψυχοσεξουαλικη αναπτυξη της σημερινης γενιας παιδιων καθως και στην υγιεινιστικη τους εκπαιδευση.

(Αποσπασμα απο το βιβλιο 'Εκθεση Ωμοτητων' του J.G. Ballard)

Very Little Fun 4xLP (Cold Meat Industry - 2011)
(The link has been removed)

07 October 2011

Coil / The New Blockaders / Vortex Campaign - The Melancholy Mad Tenant

 Την επομενη φορα που θα διαβασετε για τους ταδε πουθεναδες απο τη Βορειοδυτικη Μπανανια που μολις εβγαλαν 50πλο χειροποιητο κουτι με 8-tracks και ψηνεστε να δωσετε τα τελευταια χρηματα που σας εχουν απομεινει για να το αγορασετε, ξανακουστε το real shit. 

The Melancholy Mad Tenant CD (Black Rose Recordings - 2005)

06 October 2011

Squamata - At Home With Your Kids

 To At Home With Your Kids θεωρειται το πιο αδυναμο δισκακι των Squamata. Καλα ενταξει. Για μενα παντως ειναι ο,τι πρεπει. Σπασμενο, ωμο harsh noise με σπιτικη παραγωγη και περιστασιακες metal junk επιδειξεις. Τα cut-ups του ντουετου πινουν νερο στην υγεια του K2, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει  πως πλησιαζουν την ακριβεια του ετσι? Ο ηχος τους ξεχυνεται δεξια και αριστερα γι' αυτο θα προτεινα ακουστικα. Εκτος και αν διαθετετε ηχομονωση και τα αυτια νυχτεριδας.

P.S. This one has been shared by a friend. Thanks so much. Again!

At Home With Your Kids CD-R (Self Released - 2005)

05 October 2011

Stare Case - Lose Today

 Ουσιαστικα, το Lose Today ειναι το κλειστοφοβικο μετα-rock (και οχι post-rock) album που δεν ηχογραφησαν ποτε οι Wolf Eyes. Μπορεις να το διακρινεις στις λεπτομερειες, αρκει να συνηθισουν τα αυτια σου στο ημιφως και τη μπασαδουρα της μιξης. Μεσα στις σκιες, ο Olson και ο Young αυτοσχεδιαζουν κομματιασμενα πανω σε ελαστικα μοτιβα απο μπασο, ηλεκτρονικα και πνευστα, με αποηχους που εκτεινονται απο το Jandek του Glasgow Sunday και φτανουν στους For Carnation. Νομιζω πως οι Stare Case θελουν να δειχνουν απογαλακτισμενοι απο το μητρικο group, ομως το αιμα νερο δε γινεται. Ευτυχως.

Lose Today LP (De Stijl - 2011)

Merzbow / Lasse Marhaug - s/t

 Προσπαθω να καταλαβω αν τα ορθογραφικα του Merzbow γινονται επιτηδες η αν τα κειμενα διατηρουνται στη πρωτοτυπη μορφη τους επειδη οι δυτικοι καυλαντιζουν την exotica. Το The Great Deciver (sic) θα επρεπε αν μη τι αλλο να γραφεται σωστα. Ειναι αλλωστε φορος τιμης σε ενα απο τα σημαντικοτερα live ολων των εποχων. Τι σκατα.
 Η πλευρα του Lasse Marhaug με αποζημιωνει για την ελλειψη σεβασμου. Ο Νορβηγος λατρευει το Big Boing και τη κοσμικη κωλοτρυπιδα που γεννησε τους Incapacitants. Για να περιγραφει επαρκως το κομματι χρειαζονται δεκα παραγραφοι ονοματοποιιας. Βαριεμαι να γραφω bzzzz και fsssss. Αυτακια εχετε.

P.S. I would like to thank a friend for sharing this piece of history with us!

Merzbow / Lasse Marhaug 7" (Jazzassin Records - 1996)

04 October 2011

Halthan - Live (The) Dis-Ease

 'Life is a sexually transmitted disease and the mortality rate is 100%.'

-R.D. Laing-

Live (The) Dis-Ease CS (Filth & Violence - 2011)

02 October 2011

Club Moral - Instruments Of Attraction (I. Celebrale Pathologie)

  Δεν υπαρχει περιπτωση να τα σκασω για το box της Vinyl On Demand, οποτε βολευτειτε με ενα ταπεινο 10". Παρα τη σχετικα μικρη διαρκεια του, το Instruments Of Attraction (I. Celebrale Pathologie) εκθετει ολοκληρο το φασμα των Club Moral, απο τα σαπια collages τυπου Merzbild Schwet εως την Whitehouse υστερια. Belgians do it better. Περιπου.

Instruments Of Attraction (I. Celebrale Pathologie) 10" 
(Kapellmeister Grammofon - 2003)
(The link has been taken down)

01 October 2011

Mauthausen Orchestra - Bloodyminded

  Με το που γεννηθεις, δεσμευεσαι εν αγνοια σου να κυνηγας ανταγωνιστικα τη προεκταση της σπονδυλικης σου στηλης μεχρι να εξαντληθεις. Τι συμβαινει ομως οταν αρνεισαι να μπεις στο κρυφτουλι? Η οταν φοβασαι την ιδια σου την ουρα? Αν τη κρυψεις αναμεσα απο τα σκελια για πολλα χρονια αρρωσταινεις. Αν τη κουνας επιδεικτικα μπροστα σε ολους εξοστρακιζεσαι απο ενα περιβαλλον που δεν επελεξες ποτε να ανηκεις. Φρικη. Εγινα 33. Ο Χριστος ειχε ηδη καριερα σ'αυτη την ηλικια. Γι' αυτο και η ρηχη ενδοσκοπηση. Τωρα πρεπει να απολογουμαι ακομα πιο πολυ για τις επιλογες μου. Οι μαλακες εκει εξω δεν ειναι πολυ ανεκτικοι απεναντι στα Bloodyminded και ανωριμα πλασματα.

Bloodyminded CS (Aquilifer Sodality - 1984)
Related Posts with Thumbnails
;